maanantai 6. lokakuuta 2014

Vauva 8kk


Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!
Takana on aika hurja viikko, toivottavasti edessä vähän seesteisempi (miten tää sana ei jotenkin sovi meille?). Hyvin melankolisissa tunnelmissa kyllä alkoi tämä viikko, kun vauva piti jälleen valvomis-sessioitaan yöllä ja tässä nyt blogia päivittää äiti, joka totta puhuen tuskin näkee eteensä silmäpussiensa takaa.

Ajattelin kirjoittaa vauvan kuulumisia, ryömimisiä ja konttaus-asentoon nousemisia, uusia jokeltelu-muotoja ja kasvukäyriä.
Mutta mitäpä tässä totuutta peittelemään kun nyt just mua väsyttää ja ottaa päähän niin, että taidankin tarjota jollekin adoptiota. Pistä s.postia jos kiinnostuit.

No hei, vitsi vitsi.

Ps. Kuvat eivät ole ottamiani. En kestä, kun tuo heppu on näköjään löytänyt kamerasta itselaukaisimenkin.


13 kommenttia:

 1. mää joo meinasin ett antasin mulle lainaks tuon suloisen typykän :) saisit nukkua uni-velat pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiäksää ku mä tulinki toisiin ajatuksiin ;) eihän tuosta rakkaasta voi ajatellakaan luopua..siinä vaiheessa kun typy aamulla herää, äiti rutistaa adoptiopaperit roskiin ;D ihana kulta se on <3

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Terhi <3 onneksi tuo mun kultainen mies ottaa valvomisvuoroja (tosin niissä isä nukkuu ja lapsi valvoo ü) niin että saan nukkua itse muutaman yön ainakin paremmin!

   Poista
 3. Tsemppiä! Hyvin nukutun yön jälkeen jaksaa totta vie paljon paremmin kuin risaisen. Toivottavasti paremmat yöunet ovat jo ihan kulman takana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo sen kyllä huomaa jos on valvottu. Pinna on hyvinkin lyhyt ja viimeistään iltapäivällä silmät lupsahtelee niin että pystyyn meinaa kuukahtaa :)

   Poista
 4. Tuota ekaa kuvaa katsoessani aattelin että onpa veljensä näköinen ja sitten tänä kaveri tuleeki samaa kuvaan :-) hyvin tutulta kuulostaa, meillä kun huudettiin yöt ja päivät ne ekat 8 kk. Tsemppiä loppu viikkoon! Kyllä se iloksii vielä muuttuu. Mutta mitä jos adoptoisit itsesi päiväks vaikka tallille ni tuntuis arki taas mukavammalta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On heissä kyllä jotain samaa :)
   Onneksi sain iltasella oman pienen hengähdystauon (varsinkin!! :D) kun pääsin spinninkiin..mutta vaikka poljin itsestäni kaikki mehut irti, olo oli niin mahtava! Liikunnan voimalla oon jaksanut monta huonoa päivää, huomenna pääsenkin sit hevosten luo <3

   Poista
 5. eikä miten eskarilainen osaa käyttää kameraa nuin hyvin :D ihania on♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten musta tuntuu että tämän pojan kohdalla kaikki on mahdollista :D mutta jälkeen päin ajateltuna todennäköisesti kuvaaja on vain vaihtunut viimeiseen kuvaan ;)

   Poista
  2. nii se voi olla ;) tosiaan unohdin laittaa nimimerkin mut kaima mummulasta :D uskaltauduin kommentoimaan ekaa kertaa :D

   Poista