tiistai 28. heinäkuuta 2015

Mahtava ylläri!Menin eräänä päivänä postilaatikolle.
Normi postien seassa oli kirje, ja kirjeessä leima Helsingin suunnasta.
Olin ihan ihmeissäni, en tietääkseni ollut tilannut just nyt mitään enkä ostellut mistään facekirpparilta mitään (toki sitäkin saattaa tapahtua, että ostan enkä enää muista että mitä, hirrveetä) ja tuumasin ja kääntelin kirjettä ja tunnustelin ja ihmettelin vielä vähän lisää.

Siinä sitten astelin tupaan ja eteisessä jo revin kuoren auki ja sieltä tipahti lattialle pienen pienessä minigrip-pussissa tuollainen häkkyrä.
Ette arvaakaan mitä kaikkea tuon häkkyrän mahdollisia käyttötarkoituksia mielessäni kävi ennen kuin kaivoin kirjeestä vielä esille kortin ja aloin lukea:

Hierontasormus on uusi väline ja osa kiinalaista lääketiedettä, akupunktiota. Se on pieni mutta tyylikäs ja kokonsa ansiosta mahtuu vaikka taskuun, joten sitä voi käyttää milloin ja missä tahansa.

Ihmisen kädet ovat äärimmäisen herkät ja niissä on eniten hermoelimiä koko ihmiskehosta. Tämä tehokas sormus hieroo sormien akupunktiopisteitä niin, että laittamalla sen mihin tahansa sormeen ja rullaamalla sitä hitaasti edestakaisin koko sormen pituudelta se kiihdyttää sormen verenkiertoa, jolloin sormet lämpenevät ja tulevat joustavammiksi. Sormus on erittäin tehokas nivelkivuista kärsiville, mutta samalla se parantaa muistia ja reaktiokykyä, elvyttää hermojärjestelmää ja lisää aivojen aktiivisuutta, poistaa päänsäryn sekä lievittää stressiä, kipua ja jännitystä.

Sormus on valmistettu teräksestä ja on täysin nikkelivapaa, joten se ei aiheuta allergisia reaktioita. Sormusta ei saa jättää sormeen ilman liikuttamista.

Ja kortin takapuolella oli vielä kesäiset terveiset ihanalta blogiystävältäni Jenniltä Sisustustikkaista.
Ai että miten iloisesti yllätyin, kiitos ihanasta päivän piristyksestä <3 yllätysposteja on aina kiva saada!

Sormusta olen ehtinyt testaamaan joitakin kertoja.
Sanomattakin selvää, että tämä rullailu vaatii aina sitä että kädet ovat vapaana. Mun kädet on tosi harvoin vapaana tekemättä mitään, mutta oon koittanut pitää sormusta aina näkösällä että sitä tulisi käytettyä aina kun on hetki aikaa (myös siinä toivossa että kännykällä rullaaminen vähenisi, hehhee).

Onko tämä kenellekään teistä tuttu?
Itse en tosiaan ollut koskaan kuullutkaan moisesta, siksipä lahja olikin erittäin positiivisesti mielenkiintoinen juttu. Varmasti pitkällä tähtäimellä (jos vain muistan käytellä) voin sitten kertoa miten on mun kohdalla toiminut. Huikeeta!

Ps. Nivelkipuja mulla ei ole, mutta muistia jos parantaa niin vitsit mä rullaan aamusta iltaan.
Vaikka musta tuntuu että tämmöinen paatunut unohtelija tuskin virkistyy yhtään vaikka rullaisi päivät pitkät sormia ja varpaitakin vielä kaupan päälle. Pah, että ottaa itseäkin niin päästä tää ongelma.
Unohdan vielä itsenikin johonkin joskus ja siinä sitä sitten öllistellään että kukahan se tuokin on ja miten se tänne on joutunut.

8 kommenttia:

 1. Voi,pidemmän työputken jälkeen tuo tekisi varmaan hyvää jäykäksi käyneille sormille: ). Vanhuus ei tule yksin! :))
  Ihanan yllätyksen olet saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ikuisena kylmäkätenä ainakin huomasin heti hetken rullailun jälkeen että sormet tosiaan tuntuivat tosi lämpimiltä :)
   Ihmeessä kokeilemaan vain! En yhtään tiedä hintaluokkaa kun tosiaan lahjaksi sain, mutta luulisin että kohtuu edullinen.

   Poista
 2. vautsi,vähänkö hieno :) En oo moisesta ennen kuullutkaan :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikoo tyylikäs :) en oo itekään ehtinyt googlailemaan enempää, sieltä vois löytyä vaikka mitä tietoa tästä!

   Poista
 3. Kiva että olet jo päässyt sinuiksi härvelin kanssa. ;) ja ei tosiaan kukkaron päälle käy jos tällaisen hommaa 5€.a maksoi... En kyllä tiedä mistä löytää kun bongasin nämä paikallisen kirpparin myyntitiskiltä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuis että netin ihmeellisestä maailmasta varmasti löytyy :) mutta aika siisti juttu kyllä!

   Poista
 4. No enpä ole tuollaisesta kuullutkaan:)
  Vois kyllä olla testaamisen arvoinen...

  VastaaPoista