maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tunteellinen siivoushetki

Se tunne kun avaat roskakaapin silmät kiinni, ja tähtäät roskan edelleen silmät kiinni roskista kohti, kun et enää kehtaa katsoa sinne avoimin silmin.
Se tunne kun ihmettelet, kuka ihme tämän sotkun saa aikaan niin roskakaapissa, jääkaapissa kuin uunissakin?
Se tunne kun kerrankin saat virtapiikin ja päätät alkaa siivoamaan ja saat suihkuteltua pesuaineen "vaikuttamaan" sotkupaikkaan ja käännät selkäsi hakeaksesi kameran ikuistamaan tätä ainutlaatuista hetkeä, niin kaheksankyt senttinen apulainen säntää hakemaan kaikki mielenkiintoiset kamat sieltä kaapista ja ehkä vähän ohimennen istahtaa siihen pesuaineeseen tai ainakin liippaa sitä hetken käsillään.

Entäpäs Se Tunne kun illalla avaat roskakaapin ja uskallat jopa pitää silmät auki sinne katsoessasi ja huomaat, että roskakaappiin on tyhjennetty puolikas kaffipaketin sisältö (käytettynä tottakai), purkka ja parikymmentä porkkanan kuorta.
Ja se tunne ennen kaikkea, kun päkätät kymmenen minuuttia siitä, ettei voi olla niin vaikeaa osua siihen mihin tähtää.

Näihin kuviin, näihin tunteisiin, ihanaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. sullahan on puhdas roskis-kaappi :D Toisin ku meillä...perusteellista putsausta varten mun pitää irrottaa koko roskis-teline ruuveilla irti ja sit se kokoaminen on aina oma juttunsa...Meillä ku on vähän erilainen systeemi,pöydän päällä on reikä,josta menee semmonen putki roskikseen.Ja siitä sit puotetaan ne roskat...kansi hävis taannoin,noh,roskien matkassa kaato-paikalle. oisko aparaatti kuvauksen veroinen`? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aika kätevältä systeemiltä, luulis että ne sitä putkea pitkin menis ainakin oikeaan osoitteeseen :D mutta joo, itestäkin välillä tuntuu että kunpa ois vain luukku seinässä tai reikä lattiassa mistä vois vain pudotella niitä roskia ja roska-auto kävis ne jostain sieltä tyhjentämässä ;) kun se roskien vientikin ulkoroskikseen on muka niin joutavaa hommaa :D onneksi lapsia voi nakittaa siihen, isoimmat jo saavat nakattua ne itse roskikseen vaikka iso onkin!

   Poista
 2. Roskiskaapin puhdistus pitäis tehdä taas täälläkin! Viimeksi sen halusi hoitaa meidän esikoinen ja puhdasta jälkeä tekikin :) Kätevää, kun on apureita. Sulla siellä vaan vähän pienempi apuri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä homma jo vähän isommalle vaikka tienata vähän viikkorahaa ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Varmasti kaikki tietää kellä on tuota ikäluokkaa oleva kaveri mukana joka hommassa ;D

   Poista