maanantai 17. lokakuuta 2016

18 x jatka lausetta..


Tämä haaste on kiertänyt blogeissa jo joskus keväällä.
Mutta nämähän ei vanhene, joten tämmöiset mattimyöhäiset unohtelijatkin voi hyvin puoli vuotta myöhässä innoissaan haastaa itsensä. Jee!

En ymmärrä... Mihin tämä syksy on oikein rientänyt! Yleensä tähän aikaan oon jo fiilistellyt joulua kynttilöiden ja joululaulujen merkeissä, nyt en ole muistanut asiaa ollenkaan.
Tekeeköhän tämä ihana ja kaunis syksy sen? Yleensä kun tähän aikaan vuodesta on sataa losottanut jo monta kuukautta.

Seuraavaksi ajattelin... Kuoria perunat ruokaa varten.
Tänään lautaselta löytyy perunamuusia, jauhelihamureketta ja kasviksia.

Viime aikoina... Arki on pyörinyt ahkerasti nelijalkaisten kimpussa. On ruokittu, siivottu tallia, harjattu, maastakäsitelty, ratsastettu ja ajettu. Siinäpä ne päivät menee sutjakkaasti!

En osaa päättää... Minkälaisen talvitakin haluaisin :O Ei oikein ole tsäänssejä lähteä kaupungille valkkaamaan, joten tilasin sekä Ginasta että Cubuksesta takit. Kassotaan nyt, kumpi pidetään. Vai kumpikin?

Muistan ikuisesti... Sen tunteen kun alettiin mieheni kanssa seurustelemaan.
Oltiin siinä hieman ees taas jahkattu, että ollaanko tässä vai ei? Sitten tuli ilta kun oltiin kahdestaan ajelemassa ja ystäväni soitti ja pyysi käymään. Siinä sitten ajellessa tehtiin ratkaisu, mitä ystävälle kerrotaan, miksi myös tämä kyseinen herrasmies on mukana? Ollaanko vai eikö olla? Lööööv <3
Ne oli jännittäviä hetkiä ne.

Päivän paras juttu... Oli ehdottomasti se, kun lähdettiin aamutoimien jälkeen muksujen kanssa tallihommiin ja meidän oma mussukka ponipallero-Viltsu juoksi portille höristen vastaanottamaan.
Se on niiiin <3

Noloa myöntää, mutta... sokerittoman syyskuun jälkeen olen vetänyt karkkia varmaan kaksi kertaa koko kuukauden edestä. Argh, kuukausi ilman sokeria ei kyllä vähentänyt mun karkintuskaa yhtään. Ehkä seuraavalla kerralla pidempi aika olisi paikallaan?


Viikko sitten... Olin töissä ja vaihteeksi työpäivän jälkeen niin kuitti että vedin lähes kahden tunnin tirsat sohvalla. Tämä kauhea väsy ei varmaan helpota ikinä! Voisin vain nukkua, nukkua ja nukkua..

Kaikista pahinta on... Jos joku alkaa aamulla ensimmäisenä höösäämään jotain ihan liian yli-innokaasti. Mun ei oo vaikea herätä aamuisin kellon soittoon, mutta suutani en saa auki enkä siedä kenenkään löpinöitä ennen kun saan syötävää ja kahvia napaani.
Sitten aamuäreys alkaa vasta hellittää.

Salainen taitoni on... Hahaa! Mun ne vähäisetkin taidot on kyllä julkistettu kaikille, ettei joku vahingossakaan luule, etten osaa mitään :D

Jos saisin yhden toiveen se olisi... Että Selma lopettaisi äkäilyn.
En tiedä johtuuko asia siitä, että se on ollut meillä vasta niin vähän aikaa vai onko hän todella luonteeltaan vähän äksy. Hoitotoimenpiteissä hampaiden näyttely ja luimistelu on tullut ihan yllätyksenä meille! Noo, aika ja erilaiset testailut huonon käytöksen loppumiseen näyttänee muuttuuko pollen tavat. Eihän hän meillä ole majaillut vasta kuin reilut kaksi viikkoa.

Minulla on pakkomielle... Tavaroiden järjestelyyn ja siirtelyyn JUURI oikeille paikoille.
Olen tästä joskus varmaan avautunutkin. Pitkin päivää kuljen ja oion tyynyjä ja tuoleja, siirtelen purkkeja ja lamppuja just niille paikoille ja niin päin miten niiden kuulukin olla.
Se on tarkkaa peliä se.

Söin tänään... Puuroa lounaaksi/välipalaksi.
Syötiin niin nopsaan aamupalaa ja painuttiin ulos, joten takaisin tullessa keitin ison kattilallisen puuroa. Se kyllä upposi tenaviinkin mainiosti. Ulkona tulee aina nälkä!

Ärsyttävintä on... Kun lapset kinastelevat koko ajan.
Nytkin ekaluokkalaisella on kaveri täällä ja Isoveljien aika kuluu härkkiessä tyttöjä.
Argh!


Tekisi mieli... Ottaa pari edellisviikon lukematonta lehteä ja oikaista hetkeksi sohvalle ja vaikka ottaa pienet torkut. Mutta ne perunat odottaa..

Minusta on söpöä... Kun meidän pikkuinen on niin hali-iässä ja osoittaa hellyyttään uusimpiin tulokkaisiin, Terttuun ja Kerttuun. Tallikissat on kyllä oikeinkin halittavia, mutta pikkuneidin rakkaudenosoitukset saa ne juoksemaan hännät pystyssä karkuun!

Hävetti... Taas kerran käydä Ooppelilla asioilla.
Uusimpana juttuna istun auton rattiin ja pyydän kauniisti, älä pliis kitise..älä pliis kitise.
Yhdesti se jopa totteli. Hahaa.

Olenko ainoa jonka mielestä... On ihanaa kun tulee talvi?
Rakastan lunta, pakkasta, pimeää.. No en nyt sentään pimeää, mutta..talvi on niin <3
Ja kaikkein parasta siinä on se, ettei ole ampiaisia.


Olipas kiva haaste tämä..
Nyt saakin taas rientää!
Yksi huutaa vessasta, kellarissa piippaa pesukone ja ne perunat...4 kommenttia:

 1. Voi niitä nuoruuden aikoja ;) pisti hymyilyttämään :) <3 teidän arki kuulostaa kiireiseltä ja touhua riittää, mutta niin kivalta ja unelmalta. Mukavaa lokakuuta ja talvea odotellessa! Terkkuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta ;D <3 tunnistit itsesi :D

   On meillä kyllä touhua täällä! Mutta mukavaa sellaista.
   Täällä parhaillaan syyslomalla, kohta jo joulu :) nähdäänpä <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä :) tai en tiiä onko tää sen kummemmin haaste, mutta tämmönen juttu kuitenkin :)

   Poista