keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Loma puolessaNiin vain on syysloma jo hujahtanut puoleen väliin.
Me ollaan oltu ihan kotosalla.
Nyt kun eläimiä on piha täynnä, ei niin vain lomille lähdetäkään. Ei sillä, että ollaan ylipäänsä todella vähän reissattu, syys- ja hiihtolomat on vietetty vain kotona rentoillen.

Lapsille vähän lupailtiin, että käytäisiin Touhutalossa (lähikaupungin hoplop-tyyppinen sisäleikkipuisto) ja syömässä jossain "ulkona".
Tänään ollaan yllärinä lapsille lähdössä pimeän tullen iltapalalle tuohon läheiselle laavulle. Se ei kuulkaa ihmeempiä tarvi, ainakin yritän kovasti itselleni vakuuttaa, kun tunnon tuskissani mietin kuinka lapset kärsivät kun muutettiin tänne maalle ja otettiin vielä kolme hevosta+pari muuta palloa jalkaan roikkumaan. No ei sentään, mutta tiedättehän ne syylliset ajatukset joskus, kun niitä vain putkahtelee?
Eilen kyllä ajattelin kun pimeässä käveltiin koko perhe iltatallista sisälle, lapset hyppivät, ilakoivat ja juoksivat kilpaa, että todennäköisesti he muistavat nämä hetket vielä pitkään! Ja lämmöllä niitä joskus aikuisena muistelevat.

Nyt on kepab-kiusaus uunissa, kohta lähdetään Ekaluokkalaisen ratsastustunnille ja illan tullen valjastetaan eväät reppuun, taskulamput asemiin ja suunnataan nuotion loimuun.

Huomenna lähdetään taas Selman kanssa ratsastuksenopeni ohjaukseen, ja jännällä odotetaan että onko menty yhtään askelta vielä eteenpäin vai se perus, pari taaksepäin.. eilisen höyryämisen perusteella tuntuu kyllä että ei kai kauheasti.
On siinä tammassa energiaa kyllä!


2 kommenttia:

 1. Ei se tarvi mitään ihmeellistä ja ekstraa lomalla ollakaan ;) pieniä asioita, jotka jäävät lapsilla taatusti mieleen. Pääasia ett saa hetken huilia keskellä syksyä. Nyt voikin hyvillä mielin alkaa oottaan joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka se tänä päivänä tuntuukin jonkun mielestä ehkä ihan tylsältä :)
   Mutta kiireisen arjen keskellä joku pikku hetki, vaikka nuotiolla, on tosi kiva pysähdys kaiken hössötyksen keskellä :)

   Poista