maanantai 31. lokakuuta 2016

Taas meni viikko!
Nyt kyllä syyllistyin niin että.
Kun taas hujahti viikko, enkä vain revennyt tänne blogin puolelle.
Olin käytännössä torstaista sunnuntaihin töissä, enkä sitten siellä viitsinyt. Hehee.

Mua harmittaa etten ehdi kirjoitella useammin, toisinaan tuntuu että aiheetkin pyörii vähän liikaa tässä aina niin kiireisessä arjessa, onko se vähän tylsää?
Se on niin siisti fiilis alkaa kirjoittamaan, kun tapahtuu jotain kivaa tai hauskaa josta kirjoittaa.
Sitten on näitä päiviä, kun arki on niin tavallista, niiiin tavallista.
Pyykkiä, kaupassa käyntiä ja jauheliha-keittoa.
Tämän päivän extremein juttu taisi olla syksyn ensimmäinen lelulehti, jonka lukemisesta kinasteltiin, märistiin, tapeltiin ja jankattiin ainakin tunti! Edelleen on sähköposti pistämättä sinne lelulehden lähettäjälle, että viisi kappaletta tähän osoitteeseen kerralla, kiitos.

Siispä tästä kaikesta hiljais-elosta (blogissa) inspiroituneena kysynkin sinulta lukijani, mistä toivoisit että kirjoittaisin? Ja samaan syssyyn vielä ajattelin tempaista blogitaipaleeni toisen (vai kolmannen, en oo nyt kyllä ihan varma!) kysymys-postauksen.

Kysymyksiä saa esittää, än-yy-tee NYT!


6 kommenttia:

 1. Jotain hyviä leivonta ohjeita.☺

  VastaaPoista
 2. Kaikki käy. Arkipostaukset on kivoja, kun niistä saa sitä vertaistukea :D Mitähän sitä kysyis. Kerro teiän ponien/hepojen hankkimisesta. Mitä kaikkea piti ottaa huomioon ja mitä kaikkea pitäs osata, ennenkuin omia hankkii? Nimimerkillä karsea hevosentuska :D

  VastaaPoista
 3. Minä kyllä oon tykänny ihan kaikenlaisista postauksista, myös ihan arkisista. Lemppariblogi! :)

  VastaaPoista
 4. kerro teidän joulun vietosta? :) ja ihan arkiruoka vinkkejäkin mielellään ottaisin vastaan. Arki postaukset on parhaita. T: toinen kotimamma

  VastaaPoista
 5. Siis huippua nää sun kirjotukset kaikin puolin. Ku saisin ittestäniki irti kirjoittelun suhteen,hyvä että edes kerran kuussa saan jotain aikaseks.
  Teidän touhuista on kiva kuulla kaikenlaista. Huumorilla höystettynä tietysti. :)

  VastaaPoista
 6. Perusarjesta kertovat jutut on kyllä mielenkiintosia. Pääsee kurkkimaan toisten arkea ja huomaa että sitä samaa se mahtaa olla kaikilla.. :D Jotain hyväksi havaittuja / arkea helpottavia / vierasvarareseptejä tykkäisin minäkin lukea. :) Sisustusjutut on kans kivoja. Ja sellaiset "ajatusvirta"-jutut on mukavia, missä pohditaan kaikenlaista. Siis ihan sellainen postaus, missä käsittelet itseäsi mietityttäviä asioita.

  VastaaPoista