keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Lastenhuoneet: Osa 2

Tässä huoneessa asuu talon vilkkaimmat veljekset. Tokaluokkalainen ja neljää päivää vaille 5-vuotias.
Ihan eri sorttisia kyllä ovat toimissaan kuin isoveljensä.
Tokaluokkalainen tokaisikin kerran, kun äksyilin hänen ainaista kiirettä ja hoppuaan, että mulla oli jo kiire tähän maailmaan ku synnyin niin siitä asti mulla on ollut kauhea kiire joka paikkaan!
Pikkuvanhasti lausuttu totuus kuulosti jotenkin hirveän tutulta. Ihan kuin olisin sen itsekin muutamaan otteeseen lausunut. Öhöm.
Niin tosiaan hänellä OLI kiire tähän maailmaan! Kokonaista kuukautta aikaisemmin hän päätti tuosta noin vain syntyä, hätäinen oli sektio jolla hänet tänne elämään saatettiin ja siitä asti hän on elosalaman lailla vetänyt päivästä toiseen <3

Tämä huone on toinen yläkerran isoista huoneista.
Valkoinen muuten, paitsi tuo yksi seinä, joka sai yllensä samaa harmaata kuin edellinenkin näiden veijareiden huone. Harmaa on niin cool. Sen kanssa voi sisustaa niin monenlaista, tykkään todella paljon.
Huoneen paras yksityiskohta on ehdottomasti pätkä muuria, joka jätettiin muistuttamaan menneestä. Muuria oli pidemmästikin näkyvissä, mutta päätimme sitten vain jättää tuon pätkän siihen. Suoja päälle (joku lakka-tyyppinen) joka estää tiiltä murenemasta ja avot. Ihan yksi parhaista kohdista tässä talossa. Muurin toisella puolella, harmaata seinää vasten nurkassa, on kaksi vaatekaappia myös. Ne eivät näy kuvassa.
Pulpetti on saatu mieheni vanhemmilta, se sai vain uudet värit pintaansa ja siitä tuli kyllä myös melko cool.

Poikien huoneeseen uusittiin lelulaatikosto, vanhat Ikeat sai väistyä tieltä (ne jätettiinkin seuraaville asukkaille edelliseen kotiin) ja uusi Ikea tuli tilalle.
Minusta nämä Ikean kalusteet ovat ainakin meillä kestäneet vuodesta toiseen käytössä ja ollaan kyllä tykätty. Hinta on kohdillaan ja laatukin on pitänyt.
Tuossa laatikostossa on sisällä niitä kankaisia pikkulaatikoita, joihin voi sitten erotella junapalikat, autot jne. Ihan kätevä.

Hyllyllä olevat talon malliset koristukset ovat löytö kirppikseltä.
Rakastuin niihin heti. Ne ovat metallia, joten varmasti kestävät vaikka vielä en olekaan raaskinut niitä antaa tuolta hyllyltä alas leikkeihin. Siellä yläilmoissa ne toimittavat milloin minkäkin otuksen kotia.

Tämän huoneen herrat elävät vielä ihan täysillä poliisi, paloauto, helikopteri, ambulanssi, ryhmähau, minions-maailmassa. Huoneessa myös piirretään, väritetään, saksitaan, teipataan ja liimataan ahkerasti ja jälki onkin usein sen mukaista. Terottimen roskia ja pikku silppua saa imuroida joka välissä pois nurkista.
Tämän huoneen asukkaiden joululahja toivelistassa olikin päällimmäisenä askartelusetit.
Ja sehän vain pukille passaa!


8 kommenttia:

 1. Wau toi tiiliseinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno. Sitä ois kattonu vaikka pidemmästikin :)

   Poista
 2. Kivan näköistä, simppeli poikien huone! :) Tuo tiiliseinä tosiaan on herkku, tuo jotain aivan erityistä kodikkuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika perus yksinkertaisena on pidetty nää lastenhuoneet :)
   Tiiliseinä on todella kodikas. Tuo semmoista lämpöä tuonne, vaikkei oikeasti tuokaan :D

   Poista
 3. Tosi hieno huone pojilla. Harmaa sopii hyvin tehosteseinän väriksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii! Se on samalla lämmin ja rauhallinen ja samalla myös semmoinen särmä ja cool :) sopii siis moneen..

   Poista
 4. Kiva huone! Mullakin heti pisti silmään tuo ihana tiiliseinä. Tuollaisia pulpetteja meilläkin on pari kappaletta ja ajatuksena ollut niiden maalaus. Tästä kuvasta saankin potkua siihen hommaan. Täytyy kyllä ensi kesänä ottaa ne työn alle ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tuohon musta-valkoiseen yhdistelmään tosi paljon :) alkuperäinen väri taisi olla valko-sininen :)

   Poista