maanantai 10. marraskuuta 2014

Värityskuvia

Pikkuväki (ja isommatkin) rakastaa värittämistä.
Mikä vain käy värityksen kohteeksi. Värityskirja, paperi ja värityskuvat ja äidin kauhuksi myös kaapinovet, hyllyköiden päädyt, seinät, kaverin käsi tai jalka, ja kirjat ja lehdet. Kaikki.
Lämpimästi suosittelen tusseja, jotka ovat vesiliukoisia.

Jos meidän perheen rahat kuluvat pääsääntöisesti teippiin (lue pari postausta taaksepäin), niin hyvänä kakkosena tulee paperi.
Niihin piirrellään ja väritellään ihan omasta päästäkin, mutta suurimman suosion on saavuttanut netistä tulostettavat värityskuvat. Tulostin huutaa ja mustetta kuluu kun joka päivä tulostetaan pino kaupalla väritettäviä kuvia. My Little Pony, Cars, Hello Kitty, Muumi, Spiderman, Prinsessa. Valinnan varaa löytyy, voin kertoa.

Oikeastaan tämä on ihan loistavaa puuhaa näin aikuisenkin näkökulmasta.
Kun tusseja ja värejä on riittävästi (ettei niistä tarvi kinata koko ajan) ja jokaisella on oma pino väritettäviä kuvia, värityspuuhassa saattaa vierähtää tunti jos toinenkin.
Ihan käsittämätöntä miten kovalla äänellä ja vauhdikkailla leikeillä varustetut muksut rauhoittuvat kieli keskellä suuta värittelemään. Että tässäpä vinkkiä jakoon jos meno yltyy villiksi (jos). Värityskuvia tulostukseen ja mukelot hommiin.

Ja tässä kohtaa täytyy tunnustaa että allekirjoittanutkin innostui taiteilemaan ponikuvien parissa. No hei, kuka nyt pystyy vastustamaan Twilight Sparklea tai Rainbow Dashia?
En minä ainakaan. Love.


7 kommenttia:

 1. niin minäkin tykkään! :) on muuten yksi niistä jutuista joita teen ihan mielelläni lasten kanssa. Muistan pienenä värittäneen tosi paljon värityskirjaa. Meillä on ollut jo aika pitkä paussi näiden suhteen (muste patruuna loppu) joten uskon kun patruunan saa hommattua niin kuvien värittäminen on sitten erityisen mukavaa! 😀

  VastaaPoista
 2. Niin meilläki. Siis kuluu teippiä, kyniä ja paperia ja ulko-ovessa on sydämiä ja vessanseinässä tikkuakka ja lelukamarissa jonku nimmarit. Oon aatellu, et se vois olla tilataidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi taidenäyttelyistä maksaa kun ilmaiseksi vierailee lastenhuoneessa :D

   Poista
 3. Kiitos tästä postauksesta!
  Tästä innostuneena ostin just kasan piirustuspaperia, värityskirjan ja uusia kyniä. Onhan noita vanhojakin, mutta kyllä ne uudet tuovat melkoisesti piristystä värityspuuhiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pitäisi taas värivarastoja uusia! Siinä ei kauaa nokka tuhise kun paketti tusseja on väritetty loppuun :)
   Kiva että inspiroiduit ;)

   Poista
 4. meillä puuvärikynät ovat kovassa kulutuksessa ja kasapäin väritys-kirjoja!

  VastaaPoista