sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Matkalla


Hellurei ja hellät tunteet, täällä ollaan taas!
Tai jos totta puhutaan niin täällä ollaan oltu jo eilen kello 19.02 mutta nyt vasta ehdin istahtaa.
Eilinen ilta meni just niin pakaaseja tyhjentäessä ja kotona olosta riemuitessa ja tänä aamuna kello soitti hyvissä ajoin ja ampaisin duuniin, josta kotiuduin hetki sitten.
Kokonainen viikko vierähti tosiaan lomaillessa ja ai että, olipahan loma! Mutta kyllä ehti tulla tännekin jo ikävä, ihana palata normaaliin arkeen.

Suurin osa teistä taitaakin muistaa, että 3/7 meidän perheestä kärsii matkapahoinvoinnista. Tästä johtuen matkustaminen on varsin nihkeää ja melkein mitä muuta vain voi jäädä matkasta, mutta vati (pesuainetta ja paperia) on oltava. Muuten ei hommasta tule yhtään mitään.
Toinen matkaa hankaloittava tekijä on vauva. Siis se tapaus, joka saa kohtauksen kymmenen kilometrin matkallakin, saatikka kun kilometrejä tuli yhteen suuntaan ainakin 350.
Mutta arvatkaapa, mun ennakkoluulot ja olettamukset karisi tämän matkan aikana. Kukaan ei oksentanut eikä vauva karjunut. En olisi uskaltanut edes toivoa!

Vaikka erinäisiltä eritteiltä ja kilareilta säästyttiin, niin ei suinkaan pikkukansa istunut halvaantuneena paikasta aa paikkaan bee.
Kahden kilometrin jälkeen ensimmäinen vinkui joko-me-ollaan-venäjällä ja toinen mua-pissattaa-mulla-on-nälkä-ja-aion-todellakin-vinkua-koko-matkan.
Radio pauhasi Ellaa ja kavereita ja takapenkki oli tukkanuottasilla lähes neljän tunnin ajan. Koska valitettavasti emme saaneet seitsemää eri autoa kuskeineen vaan jouduimme matkustamaan muutaman hikisen neliön sisällä koko ryhmä rämä.

Perille päästiin, mutta en kiellä ettenkö olisi huokaissut tyytyväisyydestä, kokonainen viikko ilman autossa istumista!

Ajattelin kirjoitella muutaman postauksen muutenkin lomareissusta! Älkää kyllästykö, luvassa jaarittelua mm. uimahallista, noutopöytä ruokailusta ja mökkielämästä.
Voin kertoa, kannattaa olla kuulolla.

Ps. Kuvat ovat mitä ovat (sano suoraan vaan, ala-arvoisia) puhelimella näpsittyjä, koska se vain on faktaa että sillä on niin paljon kätevämpi kuvata kuin kameralla. Niin, ehkä pitäisi panostaa parempaan kameraan puhelimessa. Ai niin joo olihan mulla, mutta pönttömme nielaisi sen. Joten näillä mennään.

9 kommenttia:

 1. Hei aiva loistojuttu,että säästyitte matkat ilman pahoinvointeja ja vauvan itkua!:) Tekee matkoista huomattavasti mukavemman, vaikka sitä muuta häsäkkää oliski..
  Mielenkiinnolla jään oottelemaa uusia (matka)postauksia! Ja täytyy tunnustaa,että kävin useasti kurkkiin tän teiä loman aikana että josko olis tullu uusia postauksia, lievästi koukussa.;) Oli jääny huomaamatta,että teillä on reissu eessä,jos siis ees siitä etukäteen olit maininnu...
  Nii ja kuvien laatu ei haittaa yhtää, mainiosti kelpaa nuoki :)
  -Jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että muillaki on ollu ikävä :)
   Oli tommonen epämääräinen maininta tuossa edellisen postauksen lopussa lomasta :) mutta voi jäädä helposti huomaamattakin.. nyt jatkuu juttu entiseen tahtiin!

   Poista
 2. Nojoooo, oliha se aika selvästikki mut en ollu näköjää rekisteröiny sitä...mut hyvä, ku saajaa taas hyviä lukuhetkiä!:)
  -Jii

  VastaaPoista
 3. Määkin oon kaivannut! Ihania kuvia, mut saa hymyilemään varsinkin tuo "päät näkyvissä" -kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos <3
   Mua naurattaa kans nuo kolmevuotiaan silmät :D varsinainen tilannekuva :))

   Poista
 4. Meillä myös lapsi vinkui ekan 15min jälkeen pissi/kakkahätää ja hetiperään nälkää,vaikka just ennen lähtöä passitettiin vessaan ja syötettiin&juotettiin :D hyvä,että matka sujui hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla enempi sääntö kuin poikkeus, että muksut ei jaksa istua autossa :) onneksi harvemmin matkat ovat noin pitkiä kuin viimeksi..:D

   Poista
 5. <3 oih,mitenkähän likeltä mahoittekaa ajaa meijän mökistä..Eipä silti,enpä ois ollu paikallakaa,etelässä(siis siellä Hesassa) meni kokonainen viikko 4.n seinän sisällä.
  meiltä oisitta saanu kahavia kera kaupan pullan ja ois ollu 2 vessaa,joista tapella... Mutt..nyt mentiin näin ;)

  VastaaPoista