keskiviikko 11. helmikuuta 2015

IkiomaVoi kun olisitte nähneet ekaluokkalaisen ilmeen tässä eräänä päivänä kun hän kotiutui koulusta.
Niin onnellinen ilme saa kyllä äidin lähes kyynelten partaalle. Vaikka jouduinkin passittamaan kaverin läpilumisine kamppeineen keittiöstä välittömästi eteiseen!

Äiti, me mennään maanantaina koulusta kirjastoon ja arvaa mitä?
No mitä?
Et voi uskoa tätä, me saajaan ihan ihan ikioma kirjastokortti! (autuain ilme ikinä)

Kirjastoretki ei ollut meidän pojan kohdalla mennyt ihan putkeen, koska omien sanojen mukaan mua vain jännitti niin kovasti. Koitin ymmärtää ja lohduttaa ja neuvoa. Taas kerran.

Ensimmäinen itse lainattu kirja, Bart Simpson Homerin poika.
Ehkä olisin itse valinnut toisin, mutta Simpsonit on kuulkaa kulkeneet poikasen kainalossa nyt kolme päivää.
Tärkeitä valintoja.

4 kommenttia:

 1. Meidänkin ekaluokkalainen sain kortin jo syksyllä ja jokatoinen maanantai on kirjasto-auto päivä koulussa. Aina kaksi kirjaa saa lainata, toinen on aku ankan taskukirja ja toinen joku muu :) Ja kumma kyllä hän haluaa raahata niitä kirjoja koko sen 2 viikkoa mukana kunnes palauttaa ja lainaa uudet. Pitää poika hyvää huolta niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin että on aika monelle tärkeä ja hieno juttu, oma kirjastokortti! :) Itse olen kova lukemaan, ollut aina, joten toivoisinkin että myös omat lapseni innostuisivat lukemisesta. Kirjastokortti on varmasti hyvä juttu siihen innostukseen :)

   Poista
 2. Ihana :D Voi kunpa itsekin osaisi iloita noin pienistä asioista. Pienikin juttu voi kyllä ola lapselle tosi iso :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aikuisena aina edes hoksaa miten pienistä lapset tulee onnellisiksi :) vaikka itse muistan jollakin tasolla oman kirjastoauto innostukseni ja sen, miten kivaa oli lainailla omalla kortilla itselle lukemista.. Arjen pieniä iloja jotka tekee äidinkin onnelliseksi :)

   Poista