keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Jääkaapin ovessa
Mitä teidän jääkaapin ovesta löytyy?

Meillä siinä on lukujärjestykset, kirjaston aukiolot, lainauskuitteja, synttärikutsuja, Pronaxen annostelutaulukko (ybertärkeä juu), magneetteja vinot pinot, ja ihan noin niiku oikeasti koristeena Polka Jamin korttisetti. Ai niin, ja useimmiten siinä on vielä muistilappuja, kuten HIIVA! tai 5x135 tai muuta jotain jonka unohtaa joka tapauksessa.
Jääkaapin alaosa onkin sitten tapetoitu lasten piirustuksilla joita yleisimmin koristaa jokunen suttu tai läjä viivoja. Ei saa hävittää!!

Olen joskus muinoin kirpparilta ostanut pussillisen noita talo- auto- pyörä -puumagneetteja ja ne ovat olleet aina kovalla käytöllä. Siis sellaisella käytöllä että niitä ei yleensä löydy mistään kun ois tarvis.
Lapset ovat tykänneet leikkiä niillä tietyssä iässä ja nyt siinä iässä on pikkuneiti yks vee ja yks kk.
Niitä syödään, niitä siirrellään vuorotellen astianpesukoneen kyljestä jääkaapin kylkeen, niitä syydetään jääkaapin alle (mistä kannattaa kyllä ekana kaivella kun etsii) ja niitä kuljetetaan myös ympäri taloa.

Jos ihan totta puhutaan niin tykkäisin aika simppelistä ja pelkistetystä jääkaapin ovesta, mutta saahan sitä pelkistellä kun viisi muuta on ihan toista mieltä. Ja eihän siitä pääse mihinkään että käteväähän se on kurkistaa mitä eskarilainen tekee huomenna koulussa, samalla kun hakee maitopurkkia jääkaapista. (Toisinaan sillä ei ole kyllä mitään merkitystä, koska tehokkaasti unohdan silti kaikki perjantaina luistimet mukaan-jutut saman tien kun ovi menee kiinni ja selän käännän.)

Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa! Täällä on kyllä niin mahti keli. Kevät.

10 kommenttia:

 1. Meillä vain yksi kortti. Ihme kyllä, mutta sähkökaappi ja lämminvesivaraaja onkin sitten täynnä kaiken maailman lippusta ja lappusta. Näyttäisi olevan sama jääkaappi/pakastin kuin meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nuo sähkökaapit ym.on niin monen mutkan takana niin ettei sinne tuu laitettua :) Säännöllisesti kyllä teen inventaarion noihin oviin ja pistän ne ainakin järjestykseen ettei ne oo ihan sikin sokin ;)

   Poista
 2. Meillä kodarin sähkökeskuksen ovet on lasten piirustuksia, erilaisia aukiolo- ja muistilappuja täynnä niin saan jääkaapin oven pysymään pelkistettynä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtuu pian liian monta asiaa jos kiikutan kaikki lappuset tuonne tekniseen tilaan :D parempi siis pitää ne tuossa näkösällä :)

   Poista
 3. Kirjotin jo yhen viestin ja joudun kirjoittamaan uuden...

  Mutta ovessa on lasten magneettikoulukuvat kolmelta vuodelta, muita magneetteja, yksi synttärikutsu, mun muistilista, lasten hommalistat, tytön tekemä ihana piirustus. Ja sitten kolme vanhaa korttia koristeena :)

  Välillä saan puuskan, että teen minimalistisen oven tähän talouteen nyt heti! Mutta sitten luovutan, koska tuo ovi on niin kätevä muistitaulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tykkään itse kyläillessäni katsella ihmisten jääkaappien ovia :D koska niihin on monesti kerätty kuvia, kortteja ja muita tärkeitä juttuja :) että sinänsä, luohan se jollain tapaa kodikkuuttakin..se tuttu lappujen ja kuvien sekamelska siinä keskellä kotia :)<3

   Poista
 4. Meillä jääkaapinovi on alumiinia ja magneetti ei tartu siihen :) eli tyhjä on koko ovi. Lommoja siihen kyllä ollaan saatu tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten loistava materiaali :D lommoja löytyy meidänkin ovesta, ja naarmuja. Elämisen jälkiä :)

   Poista
 5. tässäpä haaste :D Nappaan kuvan meijän jääkaapista,postaan siitä jutun ja sä käyt kommentoimassa :P

  VastaaPoista