tiistai 31. maaliskuuta 2015

Pääsiäisviikon mietteitäPääsiäinen on kuin toinen joulu.
Tai ei ehkä sittenkään, ainakaan näin maallisissa merkeissä, koska en ole pyyhkinyt yläpölyjä (koska juurihan ne pölytin), enkä pessyt saunaa (sama kuin edellä, toki kaipaisi ehkä sitä kuitenkin) enkä ole leiponut enkä tehnyt mitään hyvää (vielä, ajatuksena olisi kuitenkin ehkä jotain).

Koristuksissa en ole päässyt vielä puusta pitkään.
Lapset ovat tuoneet joitain askarteluja koulusta ja ne toki pääsevät esille, mutta en omista kerrassaan yhtään ainoata pääsiäis-koristetta! Äskettäin yritin epätoivoisesti käydä paikallisessa tavaratalossa haahuilemassa jonkun tipun toivossa, mutta saalis oli laiha. Hyllyt olivat hyvinnii tyhjiä ja pölyisissä nurkissa pyöri muutama hullu höyhenpussi jotka jo tekivät tilaa vappunaamareille ja ilmapalloille.
Olen siis auttamattomasti tänä pääsiäisenä(kin) myöhässä. Voiskohan tälle asialle tehdä ens vuonna jotain jo hyvissä ajoin?

No rairuohot on kylvetty (tai siis ohrat, ja niitettykin on jo kertaalleen kun hipoivat jo kattoa), iltalenkki olis taas tiedossa pajunkissojen keräämisen yhteydessä (täällä nimittäin virpomis-oksat ovat vielä pusikossa koska trullit kiertävät vasta tulevana lauantaina, älä kysy miksi) ja mummun narsissi (joka myös on parturoitu useaan otteeseen liikakasvun vuoksi) saavat luvan tänäkin pääsiäisenä tehdä pääsiäisen mämmin ja suklaan kanssa.

Herkkujen kohdalla onkin vielä iso kysymysmerkki. (Suklaata tottakai mielin määrin, mutta vain karkkipäivänä!)
Mitään tiettyä leivonnaista en ole koskaan tehnyt juuri pääsiäiseksi (paitsi ehkä jotain rahkajuttuja) mutta tänä vuonna ajattelin kokeilla näitä licorise bars-leivonnaisia jotka bongasin Karamellikengät-blogista.
Jospa näistä tulisi se perinteinen pääsiäisherkku?
Näyttävät kyllä niin herkuilta, että pääsiäisen jälkeen puntari mennee rikki. Huh.
Alkoikin tässä tekemään mieli jotain hyvää...
Ei sais selailla mitään herkkukuvia blogeista, mulle käy ainakin aina just näin. Tässä sitä kärvistellään sitten. Hehhee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti