sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Tykkään lehdistä! 
Nyt kuule meillä olisi täällä juuri SINULLE valittu lehtitarjous. Olemme valinneet tuhansien ihmisten joukosta juuri SINUT hyödyntämään tämän upean tarjouksen kiitoksena siitä että olet ollut uskollinen tilaajamme jo vuosia.
 
Nämä imartelevat sanathan ovat suurimmalle osalle meistä tuttuakin tutumpia?
Että kuuleppas nyt on semmoinen tarjous että ohittaa ei kannata!
Mutta tiedättekö miten mun aina käy? Tällainen mielistelevä kaupanteko nostattaa niin niskakarvat pystyyn että mun periaate nostaa kyllä myös heti päätään ja vastaan periaatteestakin ei kiitos!
 
Mutta kyllähän minä lehtiä tilaan.
Tällä hetkellä tulee Me Naiset, Meidän perhe ja Fit. Kaikkiin näihin olen ollut kestotilaaja jo vuosia enkä ihan heti vaihtaisi muuhun. Toki ennen meidänperhettä tuli Vauva, mutta tykkään enempi tästä perhe-lehdestä koska siinä on paljon isommistakin lapsista asiaa, ei pelkästään vauva-juttuja.
 
Välillä on kausia että saan juuri ja juuri kahlattua edellisen lehden läpi ennen kuin seuraava numero tulee, välillä taas (kuten nyt) luen lehden siltä seisomalta ja lisäksi vinoja pinoja kirjoja päälle.
Jostain kumman syystä pikkuvauva-aika on juuri sitä aikaa että Aku Ankka on sillähetkellä oman tasoista luettavaa. Sopevasti pysyy kärryillä juonesta, luetun ymmärtämisellä ei oo niin väliä, eikä haittaa vaikka nukahtaa ekan puhekuplan jälkeen.
 
Perhe, naisten hömppäjutut ja liikunta ovat lähellä sydäntä ja siitä syystä näiden osa-alueiden lehtiä tällä hetkellä tulee. Mutta arvatkaas kun hevosetkin ovat todella lähellä sydäntä niin olen vakavasti harkinnut tilaavani jonkun hevoslehden, kuten Villivarsan. Heppatyttöjen lehti, mutta sellaistahan tässä edustetaan!
Olen joskus tyttösenä kyseisen lehden tilaaja ollut että olisiko nyt vuosien tauon jälkeen aika tilata?
Oikeastaan tässä odottaisin sitä puhelua.. Nyt olisi Salla juuri SINULLE loistava tarjous... no kaikkihan me tiedetään että sitä ei silloin tule kun sitä kaipaisi.
 
Toisaalta sisustuslehtiäkin vois harkita (en sisusta enkä ole siitä kyllä juurikaan kiinnostunut) mutta sisäinen Roope Ankkani pistää kyllä rahasäiliön oven tässä kohtaa visusti lukkoon eikä raaski tuhlata pennejään siihen että katselee nättejä kuvia.
Mä en kerta kaikkiaan saa vain niistä mitään irti! Mulle riittää Ikean ilmaisjakelu kuvasto.
 
No vaihtelu kuitenkin virkistää, joten oisko vinkkiä mitä lehtiä kannattaisi tilata?
Onko ehdottomasti joku johon ei kannata rahojaan tuhlata? Saa kertoa.
 


12 kommenttia:

 1. Onhan se mukava kun niin monesti on minutkin valittu siihen tuhanteen onnekkaaseen! :D Mulle ei ole pariin vuoteen tullut yhtäkään (maksullista) lehteä. Tuo Perhe-lehti tuli monta vuotta, mutta sitte kyllästyin siihen ja nykyään tulee puhelinmyyjille vastattua että käyn kirjastossa lukemassa niin en tarvi. ;) Mutta jos tilaisin jonku lehden niin ehkä se olisi Kodin-kuvalehti tai Kotivinkki, niissä on sitä järkevääkin juttua mitä ei taas monessa muussa lehdessä ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella miten onnekkaita olemme :D

   Mä oon tosi laiska kirjastossa lukemaan. Osittain johtuu toki siitä että muksuja on mukana, joten visiitti on varsin pikainen :)
   Kodinkuvalehteä tulee joskus anoppilassa selailtua ja siinä on kyllä usein mielenkiintoisia juttuja. En silti tiedä osaisinko tilata sitä itselle, ehkä sitä voisi vilkaista kirjastossa käydessä ;)

   Poista
 2. Mut yllätti Kodin Pellervo -niminen lehti. Ennakkoluulosesti ajattelin, että siinäpä vasta "bönde" lehti, mutta kun avasin sen, niin sehän oli ihan täyttä asiaa! Monipuolisia, kiinnostavia, lämminhenkisiä juttuja - ja mikä parasta: Pellervosta ei löytyny sitä ainaista Helsinki-vouhotusta, vaan juttuja kirjoitettiin pienemmistä paikkakunnistakin. (Nykyään siis omasta mielestäni liian monet lehdet ovat erittäin pääkaupunkiseutukeskeisiä).
  Eikä tämä ole maksettu mainos.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan vanhemman väen puutarha-lehdeltä :D oonkohan koskaan edes nähnyt kyseistä lehteä! Täytyy siis tutustua. Muakin joskus tökkii se että lehtien jutut, ihmiset, paikat, mallit..kaikki on kehä kolmosen sisältä ;) ois joskus kiva lukea jostain ihan muualta! No onhan paikallislehti sitä varten ;D

   Poista
 3. Kodin kuvalehden mie luen äidin luona aina kannesta kanteen. Siinä on paljon hyviä juttuja. :) Me naiset on semmonen lehti, jonka oon aatellu tilata itelleni kunhan tulee hyvä tarjous.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me naisia voin kyllä suositella! Sopivasti hömppää ja asiaa :)
   Kodin kuvalehteä vois kyllä tosissaan itsekin harkita! Tykkään myös ruokajutuista ja leivontaohjeista, ovat yleensä ihan kokeilemisen arvoisia!

   Poista
 4. Joo Kodin pellervo on kyllä mainio. Kuin lämmintä rieskaa ja kylmää maitoa :)

  Mulle ei tuu mitään lehteä mutta jos vain jonku tilaisin niin se ois Kodin kuvalehti. Monipuolinen ja elämänmakuinen.

  Kotivinkissä parasta on Roope Lipastin kolumnit. Niin hauskoja! Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan kotivinkki ja kodinkuvalehti kuinka saman tyylisiä? Molempia oon silloin tällöin lueskellut :)
   Ihana vertaus tuo lämmin rieska ja kylmä maito :)

   Poista
 5. Innolla jään seuraamaan josko saisin täältä hyvän lehti tilaus vinkin. ;) mulle tulee tällä hetkellä vain Ottobre -kaavalehti. Olin meidän perhe lehden tilaaja useamman vuoden mutta kyllästyin siihen ja jätin tauolle. Olen miettinyt tuota Fit-lehden tilaamista... Sisältö vaikuttaa usein mielen kiintoiselta kun joskus sen kaupassa lärään lävitse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään ompelulehtiäkään en ole koskaan ostanut saatikka tilannut koska en osaa ommella metriäkään :D
   Fit lehteä voin suositella! Toisten mielestä liian Fitness juttuja mutta mun mielestä ihan sopivasti tavan tallaajallekin liikkumisvinkkejä ja selkeitä ohjeita esim. salille.

   Poista
 6. Kotivinkki on muuttunut ihan joutavaksi. Yksikin lehti tässä vasta oli KOKO lehti uniin liittyviä juttuja täynnä.. kodinkuvalehessä on elämänmakuisia juttuja taviksistakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajankohtainen aihe? :D
   Mutta ärsyttävää jos aiheet pyörii koko ajan samoina!

   Poista