sunnuntai 2. elokuuta 2015

Muodissa mukana
Nyt minäkin vihdoin sain sen! Värityskirjan.

En mielestäni höyrähdä helpolla mihinkään uusimpiin villityksiin (mieheni mielipidettä ei kysytä).
Multa saattaa esim. pinnalla oleva vaatemuoti tai sisustusmuoti mennä todellakin ohi sata-nolla, tallaan vuodesta toiseen samoilla verkkareilla ja olkkarin ikkunassa riippuu sama verho jonka olen sinne muuton yhteydessä (viisi vuotta sitten) ripustanut. Ei ole ollut tarvetta, koska tykkään siitä edelleen ja niin pois päin.

Jotain pikkujuttuja toki on aina ollut, mikä on pakko saada! Vaikkapa nyt tämä uusin ostos, aikuisten värityskirja. Mielenrauhaa värittämällä. Rentoudu värittämällä. Väriterapiaa jne.
Siistiä.

En ole tänne paikalliseen kirjakauppaan selvinnyt (marketit ei sitä täällä vielä myy), joten viime viikolla kun käytiin mieheni ja isojen poikien kanssa kenkäostoksilla naapurikaupungissa, nappasin ison tavaratalon kirjaosastolta tuon kirjan.
Kirjassa on kovat kannet ja sivut ovat ihanan paksut. Ajattelin ensin että tämänhän värittää viikossa läpi, mutta tarkemmin selailtuani totesin että voi olla vaikka loppuelämän projekti. Osa kuvista on niin pientä kuviota, että saa nähdä kuinka ei-rentoutuneena niitä tuherran hermot kireällä. Hih.

Tuo kirja värikynineen kannattaa kaivaa esille ehdottomasti vasta kun lapsia ei ole maisemissa.
Eli illalla.
Koska meillä ainakin riittää kuulkaa ihmettelijöitä ja kanssavärittäjiä (ja töniviä kyynärpäitä) kun yrität saavuttaa sitä paljon puhuttua mielenrauhaa. Siinä tilanteessa on Rauhat kaukana.

Perjantai-iltana töistä myöhään kotiutuessani, törmäsin avonaiseen värityskirjaan josta oli väritelty sateenkaaria. Luulisin, että miehenikin on tarvinut hiukan mielenrauhaa ja rentoutusta saatuaan lapset untenmaille <3 eli kirja vetää lapsien lisäksi puoleensa myös miehiä!

Luulen, että itse en rentoutusta enää tarvi minuuttiakaan tällä hetkellä.
Perjantain iltavuoro, eilinen aamu-päivä-iltavuoro ja tämän aamuinen aamuvuoro (+hevoshommat taas aamua iltaa ja yhdet synttärit) ovat täyttäneet mun mielenrauha-osaston aivoissa niin että todennäköisesti nukahdan kesken värityksen.
Taidanpa siis poistua takavasemmalle ja jättää värittelyt toiseen hetkeen!

Mutta todellakin suosittelen hankkimaan tällaisen kirjan.
Oon aina tykännyt väritellä ja onhan tämä kivaa vaihtelua Frozen- tai Cars-värityskirjoihin.
Nyt ollaan niinku omalla tasolla vissiin.

8 kommenttia:

 1. Mä en ole vielä "hurahtanut" tuohon värityshommaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt äkkiä kannattaa lähteä ostoksille :D nimittäin musta tuntuu että kun Mini syntyy niin jää värittämiset hetkeksi aikaa :))

   Poista
 2. Mä olen tätä moneen kertaan pyöritellyt kaupassa ja luulen, että tämä on vielä pakko ostaa! :D Rakastan värittämistä ja lasten kysyessä mitä tehtäisiin on äidin vastaus (varmaan turhankin usein) että väritetään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin minä ehdotan usein että väritetään :) se oikeasti kyllä monesti rauhoittaa tilannetta ja hässäkkää, kivaa yhteistä puuhaa mitä meillä tykkää kyllä lapsetkin tehdä! Että ei tarvitse pakottaa ;)

   Nyt ostoksille! Itse maksoin tuosta 12,90e ja väritettävää tosiaan riittää pitkäksi aikaa.

   Poista
 3. mäki oon vasta kuullu tästä uudesta villityksestä,ja kahen vaiheilla kans ostanko? kortteilun harrastajana leimakuvat on vastaava juttu,mutta mä en vaan osaa värittää niin hienoja ku alan harrastajat...Tyydyn leikkelemään 3D-kuvia mielen-virkineeksi :D Ja niitä muuten piisaaaaaaaaaaaa ;) Seuraavaksi kortti-tehtailua pystyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ostaa jos vain tykkää värittämisestä :) itse just hankin uudet teräväkärkiset tussit että saa väriteltyä kaikista pienimmätkin kohdat ;) lisävarustelua :D

   Poista
 4. Minulta on mennyt tämä muoti-ilmiö ohi, mutta onneksi blogiasi lukemalla pysyn ajanhermolla. 😄 Sinulla on kiva blogi ja kirjoitat hyvin. Kiitos päivänpiristyksistä! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä välitä, minultakin on mennyt monta muuta juttua ohi :D
   Kiitos ihanasta kommentista, sinäkin piristit päivääni :)

   Poista