keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Nyt kuuluu!!
Koska kukaan ei onnistunut särkemään meidän vanhaa cd-soitinta, että saisin uuden, niin myin sen. Kirppiksellä. Vähän piti vanhasta saatuihin rahoihin pistää lisää, että saatiin uusi. No oikeasti aika paljon, mutta kuitenkin tässä toteutui sääntö, johon olen (huonolla menestyksellä) pyrkinyt luovu aina jostain vanhasta kun hankit jotain uutta.

Mutta nyt meillä on kuitenkin uusi toosa. Ihan loistava.
Meillä on käytännöllisesti katsoen jatkuvasti jokin cd päällä. Viimeiset seitsemän vuotta pääasiassa vaahtosammuttimien kokoisille suunnattua tuotantoa, mutta kuitenkin.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että yksi parhaita (värityskuvien lisäksi) rauhoittumiskeinoja on laittaa satuja tai lauluja kuulumaan (jos et itse ehdi lukea). Johan lakkaa pikkuväki hyppimästä seinille ja nappulat on kaakossa enää radiossa.

Toki en suosittele mitään vauhdikasta musiikkia rauhoittumiseen. Toimii huonosti. Liian mukaansa tempaavaa. Seinät ei enää riitä, hyppiminen yltää jo kattoon.
Vauhdikasta settiä kannattaa tarjoilla siinä vaiheessa jos lapset ovat liian rauhallisia.
Meillä tätä ei oikeastaan tapahdu koskaan. Hahaa.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, meillä kuunnellaan kans paljon kaikkea, äänisatuja ja musaakin. Radioo kuuntelen autossa, lukemattomat kerrat oon jäänyt kuunteleen jotain juttua loppuun asti (yle puheelta tulee joskus ihan älyttömän mielenkiintoisia keskusteluja!!) kaupan parkkikselle, kun en oo malttanut lopettaa kesken :D

  Onnea uudesta toosasta ;) Meillä kyllä hajoo kaikki tasaisin väliajoin - paitsi kaikkeist vanhin kapistus, joka on ollut remontti-radiona ja nyt jo monta vuotta talliradiona. Siellä se välillä on ihan täynnä heinänpölyä ja turpeen pölyä ja roikkuu toisinaan pelkän johtonsa varassa kun on pudonnut hyllyltä - ja edelleen pelittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle Puhe on ihan paras :) mulle on käynyt just samoin, jään kuuntelemaan jotain juttua kun en malta laittaa kiinni!

   Poista
 2. Voi että meillekkin pitäisi ostaa! Läppärissä ei ole cd-asemaa ja pöytäkoneesta on hajonnut, joten youtube.com luottaa meillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin kuunneltiin hetki läppärillä ennen kuin hankittiin tuo uusi soitin! Sillä sen ääni tuntuukin niin loistavalta, verrattuna tähän läppäriin :)

   Poista
 3. jostain kumman syystä... A.meillä ei kestä noi soittimet kuukauttakaan B. cd.t ehtivät kulua muussa käytössä sellaista vauhtia,ett kuunteluun jää vähän aikaa... C.muksut on hoksannu youtuben,josta pistävät tulemaan millon mitäki! vähiin jää muutenki,sitä tausta-mölyä(ne teinit) tahtoo olla niin paljon..pitäsköhän kokeilla "naurava lumi-ukko" tarinoita ;)

  VastaaPoista