maanantai 22. joulukuuta 2014

Tuntuu jo niin joululta
Tässäpä teille kuvasarja menneiltä päiviltä. Päiviltä, johon on mahtunut kuusijuhlaa, vauvaa eri muodoissa, herkkuja, vanhaa vauvaa joka on tyyppi niin parhaassa iässä ja itse allekirjoittanutta leipomispuuhissa sekä herkkuja vielä vähän lisää.

Meillä on nyt joulu.
Tai niinku silleen että ruokapuoli on vielä vaiheessa, mutta lahjat on valmiina, kuusi koristeltuna ja paikat siivottuna. Tuoksuu niin puhtaalle, ja ei sille mitään mahda, että siinä vaiheessa kun kuusi kannetaan tupaan ja silpaistaan pallot oksille niin avot, mulla on joulu!

Ísot pojat lähtivät mummulaan yökylään ja pikkuväen kanssa teimme varsin piristävän lenkin raikkaassa ulkoilmassa ja ei sillekään mitään mahda, että siinä vaiheessa kun kävelee jouluvaloin koristettujen talojen ohi, ihanan lumisessa maisemassa niin avot, mulla senku joulufiilis lisääntyi!

Nyt alkaa olla niin juhlavaa meininkiä että on aika toivottaa mitä herttaisinta joulua teille kaikille <3

(Just tämän hetken herttaisuudesta en mene täällä tuvassa takuuseen, koska äänistä päätellen kaksikko neiti ja sen pikkuveli on taas keittiössä piparin toivossa ja pikkuinen tottakai vetelee kuusen palloista niin että viuhuu. No, aika herttaista kuitenkin.)

12 kommenttia:

 1. oih,mikä itkuinen kuva pikkuisesta <3 ja ihana kuva tomerasta emännästä <3 rauhaisaa joulun aikaa sinne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kyllä sattui kamera olemaan juuri oikeaan aikaan käsissä :) hyvä kuva vaikka eihän toisen murhetta ihanaksi tieten sais sanoa :) Hyvää joulua myös teille <3

   Poista
 2. Hyvää joulua teidän perheelle!

  Lapset kaikkineen ovat ihan parasta joulussakin! Kyllä niillä on sitä herkkyyttä,josta meillä 'tosikoilla' aikuisilla on paljon opittavaa...

  'Tuikkikaa oi joulun tähtöset...'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Olet oikeassa, lapset ovat niin ihanan tosissaan tästä kaikesta <3 aikuistenkin ois hyvä ottaa lapsista mallia ja elää tässä hetkessä :)

   Poista
 3. Niin liikuttava tuo itkukuva.<3
  Tiiätkö, mulla just nii sama juttu; joulukuusi jos mikä tuo joulutunnelman ja samanlaisen fiiliksen kuin sää koin myös mää käydessäni eilen lenkillä. Nautin lenkistä niii palio enemmän ja joulufiilis todellaki kasvoi. Hassua lukea et joku muu on aatellu just samoin ku ite joku aika sitte.:D
  Ihanaa joulua teiän perheelle!!
  -jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusihan on kyllä niin iso osa joulua, ainakin meillä, että siksi sen tuominen sisälle tekee varmasti niin joulun :)
   Oikein mukavaa joulua teille myös <3

   Poista
 4. Tätä sun blogia on aina niin kiva lukea! :-D hyvää joulua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) hyvää joulua sinulle myös!

   Poista
 5. Hyvää joulua teille myös! täällä kohta heitetään kinkku uuniin.,. :)

  VastaaPoista