sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

JemmassaOon hyvä jemmaamaan.

Toisinaan, tai siis säälittävän usein, jemmaan todellakin kaikkea just niin tarpeetonta, joka joutaisi oikein hyvin kaappien uumenista ö-mappiin. Eli roskiin.
Toisinaan myös jemmaan kaikkea järkevää, kuten tässä ylläolevassa kuvassa olevat kengät. Joita muuten on tuohon aseteltu just nyt kuvaan sopiva määrä, mutta näin äkkiseltään laskettuna kaapissa pitäisi olla 4-5 kenkäparia vielä lisää.

Nämä siis ovat ison neidin vanhoja kenkiä, joita en ole raaskinut luovuttaa eteenpäin siinä toivossa että niille joskus vielä löytyisi käyttäjä omassa perheessä. Neidin jälkeen syntynyt Pikkuveli ei kyllä näistä popoista saanut jalkaansa yhtiäkään (syynä ehkäpä pinkihkö värimaailma) mutta Pikkuveljen jälkeen syntynyt Sintti saa näistä kyllä osan käyttöön jo tulevana kesänä.

Vaatteita olen jokaiselta pistänyt aika hartaasti eteenpäin, mutta kengät (varsinkin pikkuisten) pysyvät yleensä niin hyväkuntoisina että niitä kannattaa ehdottomasti säilöä tulevia käyttäjiä varten.
Erityisen ihastunut olen noihin Crocsin ballerina kenkiin, joita neidillä on ollut jo neljät (kahdet puuttuu kuvasta). Helppo laittaa jalkoihin, helppo puhdistaa (ei ole maksettu mainos!) ja ai nam mitä herkku värejä näistä aina löytyy. Itsellänikin on yhdet ja ovat myös olleet mieluiset.

Nurmikko paistaa etupihalla siihen malliin että ihan tässä piakkoin (no okei, monta kuukautta vielä, mutta se menee kuitenki just niin nopeaa kuin edellisetkin montakuukautta) saa oikeasti alkaa investoimaan kevät- ja kesäkamppeita porukalle.
Mä niin luulin että joudun hankkimaan vähän jokaiselle jotain, mutta on tässä talven aikana päässyt unohtumaan kaikki viime kevään ja syksyn hankinnat että mä niin luulenkin että tarvitaan tasan yks takki ja yks haalari!
Äkkiä luulisi, että on vaateasiat kunnossa.
Mutta tunnen itseni, parit kengät on varmaan pakko kuitenkin ostaa. Vain sen vuoksi että kenkiä nyt vain pitää ostaa. Huh, hullua!

2 kommenttia:

  1. Apua,se aika tulee eteen ihan liian äkkiä,ku niitä pienempiä kenkiä,siis kesäisempiä tarvitaan.Noh,meillä ei ainakaan toivoa oo näkyvissä,talon ympärystä niin rapa-kunnossa syksyisen piha-remontin jälkeen.Kumpparit on nyt kova sana tuolla rapakossa kahlatessa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täälläkin vielä saa vain haaveilla noin pikkukenkien jalkaan laittamisesta :) aika märkää on vain vielä melkein joka paikassa! Mutta kuukauden päästä ollaan toivottavasti jo kuivemmissa tunnelmissa ;)

      Poista