tiistai 24. syyskuuta 2013

Pitsiä ja pastellinsävyjä
Sitähän aivan yllättää itsensä tuon tuostakin.
Luulee tuntevansa minänsä hyvinkin.
Että tykkään kirkkaista väreistä ja selkeistä muodoista ja niin pois päin.
Sitten sitä yhden kerran havahtuu kuin jostain transsista sovituskopissa päällään mintunvihreä pusero. Tai semmoinen ihan(a) vaaleanpunainen neule. (Ja sitten käydään päänsisäinen keskustelu vanhan minän ja uuden minän kesken. Se on kuulkaa taistelu se.)
Ja samaisen herätyksen kokee kiivetessään kaupan ylimmäiseltä hyllyltä jotain sydämin koristeltua kerrosvaasia. (Kyllä, minä se juuri olen joka tarvii siellä kaupassa niitä tikkaita yltääkseen sinne toisiks ylimmälle hyllylle. En tottavie tiedä, miksi en ollut paikalla kun senttejä jaettiin.)

Mutta tylsäähän tässä olis, jos ei koskaan tulis vastaan mitään yllättävää.
Ajatelkaa mikä ajatus, että et edes itse tunne itseäsi ihan kokonaan.
Toisin sanoen, ihminen voi olla mielipiteitä täynnä, mutta onneksi niitä voi aina välillä vaihtaa.
Jos haluaa.


11 kommenttia:

 1. No nyt kyllä yllätit tosissaan, piti oikeen kaks kertaa kattoa tota kuvaa :D

  VastaaPoista
 2. Voi että, niin tutun kuulosta. Ja niin mielettömän hyvin sanoiksi puettu että en olis minä osannu :D Oon ite joskus kattonu mintunvihreää värinä et kamala, ja joo, omistan nyt sen värisen neuleen ja tykkään!! Kuin myös tuo vati ja kynttiläjutut näyttää ihanalta ja on myös minun mieleen. Mutta en olis edes vuosi sitten osannu kuvitellakaan et tuollaisista tykkään!

  -Yks vakkari lukija joka tykkää tautisesti lukea tätä sun blogia. Aina uusia postauksia odottelee ja käy päivittäin kuikuilemassa. Ensimmäistä kertaa kuitenkin kommentoi. Jatka samaan malliin! :)

  Mukavaa eloa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Mintun vihreä on aaaivan ihana väri! ;)

   Poista
 3. Joskus nuorempana käytit ehkä enemmän hempeitä ja pastellinsävyjä vaatetuksessa, jos oikeen muistelen. Tai ainakin olen ne sinuun aina ennemmin yhdistänyt kuin kirkkaat värit. :) Vakkari lukija olen myös, tekstisi ovat päivän piristyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, tässä ku oikein kelaa vuosia (kymmeniä) taaksepäin niin oot ihan oikeassa :) muistan mm. ysin luokkakuvassa vaaleanpunaisen hupparin..

   Poista
 4. no justiisa,ollaan sitte samassa veneessä niiden senttien kans..paitsi että sä et näköjään luovuta kaupassa jos joku ihana juttu on siellä ylä-hyllyllä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En luovuta ;) ja tiedätkö, ne iihanimmat romppeet ON aina siellä ylähyllyllä..miksi? Persjalkaisten kohtalo :)

   Poista
 5. Tää sun blogi on kyllä niin huippu! Varmaan aika monen lapsiarkea elävänä vanhemman voimavara! Ainakin minun... Nyt vasta löysin blogisi (kiitos siitä facebook linkin) :D... Monet iltanaurut olen tätä lukiessani saanut nauraa. :D Ja pakkohan näitä on miehellenikin ääneen lukea jotta ymmärtäisi mille se vaimo oikein hykertelee! Olet kyllä äärettömän taitava kirjoittamaan ajatukset/kokemukset sanoiksi. On se ihana kun tällaisia ihmisiä löytyy jotka vielä jakavat kirjoitukset meidän muidenkin iloksi! Toivottavasti jaksat vielä pitkään blogia pitää yllä?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos noista sanoista :)
   Ei oo vielä ainakaan blogi-ähky tullut, reilu vuosi vasta takana ja kuka tietää kuinka monta vielä edessä ;)

   Poista
 6. Kiitos, näistä sun teksteistä tulee aina hyvä mieli! :)

  VastaaPoista